Tehnična izpopolnjevanja za kriptografske rešitve

Technical Training Utimaco HSM CREAplus, pooblaščeni izpopolnjevalni partner proizvajalca Utimaco, je razširila nabor tehničnih izpopolnjevanj na nove strojne kriptografske rešitve. 

CREAplus izvaja tehnična izpopolnjevanja online/na daljavo ali na lokaciji za sledeče strojne kriptografske rešitve Utimaco:

  • Strojni varnostni modul HSM SecurityServer Se Gen2
  • Strojni varnostni modul HSM CP5/eIDAS 
  • Enterprise Secure Key Manager (ESKM)
  • Strojni varnostni modul HSM Atalla AT1000
  • TimestampServer. 

Praktično izpopolnjevanje omogoča udeležencem učinkovito uporabo in upravljanje varnostnih naprav proizvajalca Utimaco. Udeleženci tehničnega izpopolnjevanja pridobijo znanja in praktične spretnosti, ki so potrebne za namestitev in upravljanje teh naprav. Udeleženci so po izpopolnjevanju pripravljeni za opravljanje spletnega izpita za pridobitev statusa "Utimaco Certified Engineer".

Več informacij o tehničnih izpopolnjevanjih za strojne kriptografske rešitve Utimaco najdete tukaj.

Nemško podjetje Utimaco je vodilni ponudnik strojnih kriptografskih rešitev za varno e-poslovanje (varno hranjenje kriptigrafskih ključev, digitalni podpis, časovno žigosanje, šifriranje, eIDAS, blockchain, plačilni sistemi ipd.). Utimacove varnostne naprave so izdelane z nemško inženirsko natančnostjo, odporni so proti nepooblaščenem odpiranju ter nudijo razširljive kriptografske zmogljivosti z najvišjo stopnjo fizične zaščite.

Več informacij na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Novice

Blog: NIST standardizacija algoritmov PQC

graph data breachesBlog post: Svet kvantnega računalništva - NIST standardizacija algoritmov PQC 

Blog: Ranljivost Zerologon

graph data breachesBlog zapis: Kibernetska varnost - Ranljivost Zerologon 

Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM

shutterstock 298735595Podjetje CREAplus bo kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco izvedel spletno praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne/šifrirne module (HSM) Utimaco, 5. in 6. novembra 2020.

Več

CREAplus uspešno izvedla izpopolnjevanje za ESKM

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlPodjetje CREAplus, pooblaščeni izpopolnjevalni partner podjetja Utimaco, je v mesecu oktobru 2020 uspešno izvedlo dve spletni dvodnevni praktični tehnični izpopolnjevanji za Utimaco Enterprise Secure Key Manager (ESKM) za večjo multinacionalko, v dveh različnih časovnih pasovih.

Več

Spletni seminar o kibernetski varnosti

the risk 03Rezervirajte si čas za spletni seminar na vedno bolj aktualno temo zagotavljanja kibernetske varnosti v podjetjih, ki se bo odvil v torek, 3. novembra 2020 ob 14:00.

Več