Cynet Extended Detection and Response (XDR)

Technical Training Utimaco HSM Cynet Security je pripravil nov kratek video z nazorno predstavitvijo funkcionalnosti zaščite omrežij, odjemalcev in datotek z razširjeno zaznavo in odzivom (Extended Detection and Response - XDR).

Cynet 360 je sodobna rešitev za zaščito odjemalcev in računalniško forenziko s prepoznavanjem odvisnosti, informacij in z odzivanjem na grožnje, ki vstopajo v IT-sistem prek e-pošte in računalnikov zaposlenih. Rešitev ponuja odgovore na vprašanja, kdaj je prišlo do vdora in kje je vir okužbe, pokaže pot premikanja zlonamerne kode in kateri so tisti računalniki, ki so ogroženi - torej avtomatizirano analitiko in hipno forenziko. Omogoča ročni in avtomatiziran odziv na incidente ter zagotavlja povezanost v globalne baze varnostnih incidentov. S tem pomaga zagotavljati pravočasen in učinkovit odziv na digitalne grožnje.

 

Več informacij tudi na strani z opisom rešitve Cynet 360.

Novice

Spletni seminar: Konsolidacija varnostnih rešitev v podjetju

CynetUdeležite se spletnega seminarja proizvajalca Cynet Security na temo konsolidacije varnostnih rešitev v manjših in srednje velikih podjetjih (MSP).

Več

Utimaco na konferenci RISK 2020

Utimaco presentation RISK 2020Podjetje Utimaco bo prisotno tudi na konferenci RISK 2020 s predavanjem "Trust the NEXT Digital Era".

Več

Predavanje o post-kvantni kriptografiji za ZIT

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlPodjetje CREAplus je 6.11.2020 uspešno izvedlo spletno predavanje z naslovom "Spoznajte post-kvatno kriptografijo (PQC) - Kvantno računalništvo in kriptografija". 

Več

CREAplus uspešno izvedla izpopolnjevanje za Utimaco HSM

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlPodjetje CREAplus, pooblaščeni izpopolnjevalni partner podjetja Utimaco, je v mesecu novembru 2020 uspešno izvedlo spletno dvodnevno praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne module HSM Utimaco.

Več

Spletni seminar: Spoznajte post-kvantno kriptografijo (PQC)

PQCVstopite v svet kvantnega računalništva - udeležite se spletnega seminarja Spoznajte post-kvantno kriptografijo (PQC) v petek, 6.11.2020 ob 11:00 v organizaciji Združenja za informatiko in telekomunikacije (ZiT) Gospodarske zbornice Slovenije.

Več