Cynet izbral CREAplus za distribucijo platforme Cynet 360

Cynet SecurityCynet Security in CREAplus sta sklenila sodelovanje pri prenosu informacijske varnostne platforme Cynet 360 za zaščito pred kibernetskimi grožnjami v države jugovzhodne Evrope.

CREAplus bo kot distributer partnerskim podjetjem v Sloveniji in na ostalih regijskih tržiščih omogočil razširitev njihove ponudbe varnostnih rešitev in storitev s tehnologijo Cynet Sensor Fusion, ki kot prva na svetu prinaša popolno avtomatizacijo pregledovanja in nadzora, preprečevanje in odkrivanje groženj ter usklajenega odzivanje na varnostne napade.

Podjetje Cynet Security, pionir v segmentu celovitih informacijskih rešitev za odkrivanje, preprečevanje in odzivanje na informacijske varnostne grožnje, ter podjetje CREAplus, specializirani distributer IT-varnostnih rešitev, sta sklenila partnersko pogodbo za distribucijo rešitve Cynet 360 v regiji jugovzhodna Evropa. Podjetje CREAplus je distribucijo za platformo Cynet 360 pridobilo na osnovi uspešno vzpostavljene partnerske mreže, prodajnih uspehov v Italiji in kot eden vodilnih dobaviteljev IT-varnostnih rešitev v regiji.

»Partnerstvo s podjetjem CREAplus nam omogoča prenos platforme Cynet 360 na tržišče jugovzhodne Evrope in to prek enega vodilnih distributerjev IT-varnostnih rešitev v regiji,« je dejal Eyal Gruner, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Cynet. »Partnerji podjetja CREAplus že spoznavajo novo raven proaktivnega zagotavljanja kibernetske varnosti s celovito platformo Cynet, ki jim omogoča odkrivanje in odzivanje na napade, vključno s samodejnim odpravljanjem posledic napadov.«

V CREAplus stalno iščejo inovativne rešitve, s katerimi bi svojim partnerskim podjetjem zagotovili najboljši možen nabor programskih izdelkov in storitev. Cynet kot ponudnik avtonomne varnosti naslednje generacije odlično dopolnjuje njihov izbor.

Mitja Trampuž, direktor podjetja CREAplus, je ob tem povedal: »Sodelovanje s Cynetom predstavlja priložnost, da našim partnerjem za prodajo informacijskih rešitev ponudimo najboljše in najbolj napredne varnostne rešitve na tržišču. Glede na rast števila kibernetskih groženj in njihovo spreminjanje so te rešitve še posebej zanimive za organizacije z omejenimi viri, saj jim Cynetova platforma kot ena rešitev za vse zahteve poenostavlja zagotavljanje kibernetske varnosti.«

Platforma Cynet 360 je prva varnostna rešitev, ki deluje na način vse v enem. Prednost takšnega pristopa je možnost uporabe v organizacijah vseh velikosti, pri čemer je možno rešitev namestiti tudi na več tisoč končnih točk (računalniki ali strežniki) in jih povezati ter pričeti nadzirati v le nekaj urah. Organizacije z eno rešitvijo pridobijo vse danes najbolj bistvene elemente zaščite, kot so protivirusna zaščita nove generacije, razširjeno odkrivanje in odzivanje ter analiza uporabniške in omrežne dejavnosti. Cynet 360 vključuje tudi rešitev za zavajanje napadalcev ter stalno 24-urno podporo ekipe vrhunsko usposobljenih strokovnjakov Cynetovega varnostno-operativnega centra CyOps.

Kot je še izpostavil Trampuž, Cynetov večplastni pristop k analiziranju in povezovanju aktivnosti, od omrežij in končnih točk do uporabnikov in datotek uporabnikom ponuja neprimerljivo raven varnostnega pregleda dogajanja čez celotno organizacijo.

Platforma je še posebej primerna za organizacije, kjer so varnostne IT-ekipe številčno podhranjene ter preobremenjene zaradi potrebne hkratne uporabe več povsem ločenih programskih rešitev, s katerimi težko odgovarjajo na pogosto kompleksne in zahtevne varnostne grožnje.

O podjetju Cynet

Cynet 360 je prva avtonomna varnostna platforma na svetu, ki združuje in avtomatizira pregledovanje in nadzor, preprečevanje in odkrivanje napadov ter usklajevanje odziva na napade v celotnem informacijskem okolju. Te zmožnosti zagotavlja s tehnologijo Cynet Sensor Fusion™, ki neprestano zbira in analizira varovano okolje kot celoto: končne točke, uporabnike, datoteke in omrežne dejavnosti. Je edina platforma, ki je sposobna razločiti pravi kontekst vsake dejavnosti in je s tem radikalno drugačna od ostalih varnostnih rešitev. Slednje so običajno omejene na posamezne segmente, kot sta končna točka ali omrežje, s čimer podajajo omejen vpogled v manjši del celotne aktivnosti in posledično manjšo natančnost pri zagotavljanju varnosti in manjši obseg zaščite. Cynet 360 zaradi celovitega pokrivanja groženj odpravlja tudi potrebe po kompleksnih varnostnih rešitvah, ki združujejo rešitve različnih proizvajalcev, kar ustvarja robustno zaščito, ki je dosegljiva vsem organizacijam ne glede na njihovo velikost in znanja na področju informacijske varnosti.

Obiščite: www.cynet.com

O podjetju CREAplus

CREAplus je v jugovzhodni Evropi eden vodilnih distributerjev z dodano vrednostjo, ki je specializiran za informacijske varnostne rešitve. Prodajnim partnerjem ponuja zaokrožen nabor dodatnih storitev, kot so tehnična izpopolnjevanja, delavnice, certifikacije, pred in po prodajno podporo, storitve sistemske integracije, trženje in financiranje, kar jim omogoča, da so korak pred konkurenco. CREAplus podpira dvonivojski partnerski model v okviru katerega oskrbuje ponudnike zunanjih IKT-storitev, sistemske integratorje, prodajalce, prodajalce z dodano vrednostjo ter neodvisne ponudnike programske opreme. CREAplus ima sedež v Sloveniji ter povezane družbe v Italiji in Avstriji.

Obiščite: www.creaplus.com

Stik
Julianna Pihlar, vodja prodaje
041 998 555
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

Novice

Blog: NIST standardizacija algoritmov PQC

graph data breachesBlog post: Svet kvantnega računalništva - NIST standardizacija algoritmov PQC 

Blog: Ranljivost Zerologon

graph data breachesBlog zapis: Kibernetska varnost - Ranljivost Zerologon 

Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM

shutterstock 298735595Podjetje CREAplus bo kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco izvedel spletno praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne/šifrirne module (HSM) Utimaco, 5. in 6. novembra 2020.

Več

CREAplus uspešno izvedla izpopolnjevanje za ESKM

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlPodjetje CREAplus, pooblaščeni izpopolnjevalni partner podjetja Utimaco, je v mesecu oktobru 2020 uspešno izvedlo dve spletni dvodnevni praktični tehnični izpopolnjevanji za Utimaco Enterprise Secure Key Manager (ESKM) za večjo multinacionalko, v dveh različnih časovnih pasovih.

Več

Spletni seminar o kibernetski varnosti

the risk 03Rezervirajte si čas za spletni seminar na vedno bolj aktualno temo zagotavljanja kibernetske varnosti v podjetjih, ki se bo odvil v torek, 3. novembra 2020 ob 14:00.

Več