CREAplus uspešno izvedla izpopolnjevanje za Utimaco HSM

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlPodjetje CREAplus, pooblaščeni izpopolnjevalni partner podjetja Utimaco, je v mesecu novembru 2020 uspešno izvedlo spletno dvodnevno praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne module HSM Utimaco.

K uspehu izpopolnjevanja je pripomoglo aktivno sodelovanje udeležencev, ki so se vključili iz različnih koncev sveta, natančneje iz 6 različnih držav.

Udeleženci se na tehničnem izpopolnjevanju seznanijo s podrobnostmi kriptografske rešitve in so po izpopolnjevanju pripravljeni za opravljanje spletnega izpita Utimaco Academy za pridobitev statusa "Utimaco Certified Engineer".

Več informacij o tehničnih izpopolnjevanjih za kriptografske rešitve Utimaco tukaj.

Dvodnevno praktično izpopolnjevanje CREAplus z uporabo simulatorja ali rešitve v oblaku omogoča udeležencem učinkovito uporabo in upravljanje kriptografskih rešitev Utimaco. Udeleženci tehničnega izpopolnjevanja pridobijo znanja in praktične spretnosti, ki so potrebne za namestitev in upravljanje rešitev Utimaco.

Nemško podjetje Utimaco je vodilni ponudnik kriptografskih rešitev za varno e-poslovanje (varno hranjenje kriptografskih ključev, digitalni podpis, časovno žigosanje, šifriranje, eIDAS, blockchain ipd.). Utimacove strojne varnostne naprave so izdelane z nemško inženirsko natančnostjo, odporne so proti nepooblaščenem odpiranju ter nudijo razširljive kriptografske zmogljivosti z najvišjo stopnjo fizične zaščite.

Več informacij na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Novice

Borzen z Utimaco HSM

Utimaco frontSlovenska družba Borzen, operater trga z elektriko, je za varno hranjenje in upravljanje kriptografskih ključev izbrala kakovostni strojni varnostni/šifrirni modul HSM Utimaco.

Več

Spletni seminar o kibernetski varnosti za podjetja

Zagotavljanje kibernetske varnosti LI L 2Rezervirajte si čas za spletni seminar na izjemno aktualno temo zagotavljanja kibernetske varnosti v podjetjih, ki se bo odvil v sredo, 3. februarja 2021 ob 14:00.

Več

u.trust 360 - oddaljen nadzor in upravljanje HSM

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlS platformo Utimaco u.trust 360 je omogočen odaljeni dostop do strojnih varnostnih modulov HSM Atalla lokalno ali v oblaku za izvajanje nadzora in konfiguracij ter priprave poročil o delovanju naprav.

Več

Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlPodjetje CREAplus bo kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco izvedel spletno praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne/šifrirne module (HSM) Utimaco, 4. in 5. februarja 2020.

Več

CREAplus pridobila certifikat ISO 27001

Utimaco video IG 4CREAplus je pridobila certifikat ISO 27001 (polni naziv ISO/IEC 27001:2013).

Več