Spletni seminar: Konsolidacija varnostnih rešitev v podjetju

CynetUdeležite se spletnega seminarja proizvajalca Cynet Security na temo konsolidacije varnostnih rešitev v manjših in srednje velikih podjetjih (MSP).

Vse večja težava kibernetske varnosti je, zlasti za mala in srednje velika podjetja (MSP), kompleksnost. V povprečju MSP upravljajo 15 različnih varnostnih orodij, kar odgovornim za varnost zelo otežuje upravljanje in usklajevanje. Tako stanje vodi do visokih stroškov, neučinkovitosti osebja in manj uspešnega odzivanja na grožnje. Podjetja zdaj lahko konsolidirajo svoja varnostna orodja, da bi kibernetska varnost postala bolj obvladljiva in stroškovno učinkovitejša.

Pridružite se nam na spletnem seminarju "Konsolidacija varnosti za MSP - izzivi in rešitve", ki bo obravnaval konsolidacijo orodij za kibernetsko varnost v podjetjih, ne da pri tem podjetja izgubila potrebno zaščito. 

Novice

Borzen z Utimaco HSM

Utimaco frontSlovenska družba Borzen, operater trga z elektriko, je za varno hranjenje in upravljanje kriptografskih ključev izbrala kakovostni strojni varnostni/šifrirni modul HSM Utimaco.

Več

Spletni seminar o kibernetski varnosti za podjetja

Zagotavljanje kibernetske varnosti LI L 2Rezervirajte si čas za spletni seminar na izjemno aktualno temo zagotavljanja kibernetske varnosti v podjetjih, ki se bo odvil v sredo, 3. februarja 2021 ob 14:00.

Več

u.trust 360 - oddaljen nadzor in upravljanje HSM

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlS platformo Utimaco u.trust 360 je omogočen odaljeni dostop do strojnih varnostnih modulov HSM Atalla lokalno ali v oblaku za izvajanje nadzora in konfiguracij ter priprave poročil o delovanju naprav.

Več

Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlPodjetje CREAplus bo kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco izvedel spletno praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne/šifrirne module (HSM) Utimaco, 4. in 5. februarja 2020.

Več

CREAplus pridobila certifikat ISO 27001

Utimaco video IG 4CREAplus je pridobila certifikat ISO 27001 (polni naziv ISO/IEC 27001:2013).

Več