Bonitetna agencija Dun & Bradstreet je podjetju CREAPLUS podelila certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA.

V podjetju CREAPLUS so v zadnjem letu presegli vrsto mejnikov in se z zaokroženim zastopstvom naprednih rešitev in storitev trdno zasidrali na regionalnem trgu kibernetske varnosti. Z vlaganji v razvoj na polju post-kvantne kriptografije ter varnih poslovnih rešitev so postali zaželen partner podjetij in javnih ustanov, ki temeljijo na zaupanja vrednem digitalnem poslovanju. Poslovna uspešnost se je odrazila tudi v finančnih kazalnikih, kar so potrdili v analitični hiši Dun & Bradstreet (D&B), kjer so podjetju CREAPLUS podelili zlati certifikat bonitetne odličnosti AAA.

»Pridobitev zlatega certifikata potrjuje, da smo podjetje, ki spoštuje standarde poslovne etike, hkrati pa smo nadpovprečno učinkovit ter zaupanja vreden partner,« je izpostavil Mitja Trampuž, direktor podjetja CREAPLUS.

Kot so zapisali v analitični hiši D&B, podjetja, ki pridobijo zlati certifikat bonitetne odličnosti, veljajo za zanesljive, verodostojne in hkrati najmanj tvegane pravne subjekte za poslovanje z vidika strank, kupcev, dobaviteljev, pa tudi z vidika zavarovalnic, bank in drugih poslovnih partnerjev.

Mitja Trampuž je ob tem dejal, da je takšna ocena poslovne odličnosti odlična popotnica za naprej, saj predvideva varno in uspešno poslovanje podjetja v prihodnjih dvanajstih mesecih. CREAPLUS je osredotočena na neprestano izboljševanje ključnih kazalnikov poslovanja, kar potrjuje s standardi odličnosti poslovnih procesov in upravljanja informacijskih tveganj, kot sta ISO 9001 in 27001 ter s certifikatom Cyber Essentials Plus, kot tudi na področju financ in pri poslovanju s partnerji.   

Zlata bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetij ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih.