ISO 9001 logoCREAplus je pridobila certifikat ISO 9001:2015 za področje vodenja kakovosti. 

S pridobitvijo tega vodilnega certifikata na področju vodenja kakovosti izkazujemo zavezo podjetja k stalnemu razvoju ter spremljanju ukrepov in postopkov za zagotavljanje zadovoljstva poslovnih partnerjev.

Prejetje certifikata ISO 9001 potrjuje, da je za podjetje kakovost na vseh ravneh delovanja izjemno pomembna. Poudarek dajemo profesionalni obravnavi partnerjev, verodostojni komunikaciji, upoštevanju dogovorjenih rokov in zakonskih predpisov, obenem pa se trudimo za čim manjše število reklamacij.

Kakovost načrtujemo, izvajamo in preverjamo ter jo tako zagotavljamo na vseh področjih poslovanja, vključno s preprečevanjem napak. Zavezali smo se k nenehnemu izboljševanju, ki prispeva k zadovoljnim poslovnim partnerjem, zaposlenim ter tudi k uspešnemu poslovanju in rasti podjetja.

»Podjetje CREAplus je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer za Vavčer za pridobitev certifikatovNaložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Slovenski podjetniski sklad sofinanciranje