Na tradicionalni, že 21. konferenci INFOSEK, bo podjetje CREAPLUS predstavilo številne novosti v svojem programu, od novih kibernetskih varnostnih rešitev in storitev do prebojev na področju šifriranja podatkov.

Podjetje CREAPLUS bo na osrednji konferenci o kibernetski varnosti, poleg dobrih praks kibernetske zaščite na osnovi avtonomne XDR-platforme CYNET 360, predstavilo inovativne rešitve in storitve, ki so jih ponudili v zadnjem letu. To so SecOps platforma Stellar Cyber, platforma za samodejno vdorno preizkušanje in preverjanje stanja kibernetske zaščite Picus Security ter storitve za varnostno obveščanje KELA.

Poleg novih varnostnih rešitev in storitev, za katere je CREAPLUS postala distributer v preteklem letu, bo podjetje na svojem razstavnem prostoru predstavilo tudi celovit nabor storitev, ki segajo od sistemskih varnostnih pregledov in vdornih preizkusov do izdelave varnostnih strategij ter operativnih načrtov kibernetske varnosti.

»V podjetju CREAPLUS smo na osnovi novih rešitev, za katere smo pridobili zastopstva na regijskemu trgu zahodnega Balkana in državah DACH, ponudili dostopne storitve, s katerimi organizacije v razmeroma kratkem času izboljšajo stanje kibernetske zaščite in vzpostavijo upravljanje tveganj glede na najnovejše dogajanje v njihovem kibernetskem prostoru,« je dejal Mitja Trampuž, direktor podjetja CREAPLUS.

Podjetje, ki velja za enega vodilnih ponudnikov celostnih rešitev kibernetske varnosti, bo na letošnjem Infoseku predstavilo tudi vodilne varnostne strojne module Utimaco za ustvarjanje in varno shranjevanje šifrirnih ključev, za katere razvijajo upravljavsko programsko opremo. Obiskovalci bodo spoznali tudi njihove storitve razvoja varnih aplikacij za digitalno poslovanje ter storitve šifriranja podatkov, vključno z dosežki pri post-kvantni kriptografiji ter rešitvami za digitalno podpisovanje na osnovi infrastrukture javnih ključev PKI.