Vodilni svetovni ponudnik znanja o kibernetski varnosti SANS Institute skupaj s podjetjem CREAPLUS 22. junija 2023, ob 10. uri prireja spletni seminar o usposabljanjih SANS Security Awareness za zmanjševanje človeških tveganj pri kibernetski varnosti.

Vzemite si 45 minut časa za BREZPLAČEN spletni seminar »Upravljanje človeških tveganj s programom usposabljanj SANS Security Awareness«.

O čem se bomo pogovarjali na spletnem seminarju?

  • Uvod v zrelostni model SANS Security
  • Pregled izobraževalne platforme SANS za končne uporabnike
  • Predstavitve platforme SANS za usposabljanje o spletnem ribarjenju

ENOSTAVNA REGISTRACIJA – ZDAJ: https://attendee.gotowebinar.com/register/6245626699189645918.

Spletni seminar je namenjen odgovornim za informacijsko varnost v podjetjih in javnih ustanovah (vodje in direktorji IT ter kibernetske varnosti – CIO, CISO) v jadranski regiji, ki želijo krepiti odpornost z usposabljanjem uporabnikov o aktualnih kibernetskih grožnjah ter o splošni informacijski in kibernetski varnosti.

Udeleženci bodo poleg samih izobraževalnih platform spoznali tudi možnost njihovega vključevanja v sisteme za upravljanje učenja, ki jih že uporabljajo, ter prilagojena izobraževanja za posebne skupine, kot so razvijalci programske opreme ter sistemski inženirji in skrbniki IT, za skrbnike industrijskih nadzornih sistemov ter za finančne inštitucije po standardu PCI-DSS.