Podpora

Družba CREAplus izvaja plačljivo tehnično podporo uporabnikom čitalnikov kartic zdravstvenega zavarovanja Gemalto. Podporo izvaja v delovnem času prek elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., prek telefona 0590 74 277 in s pomočjo oddaljenega dostopa.

Uporabniki lahko odgovore na vprašanja pri uporabi varnostnih rešitev najdejo pri Odgovorih na pogosto zastavljena vprašanja (FAQ):

Gemalto GCR5500-Si FAQ

Prijavo napake delovanja čitalnika Gemalto prosimo prijavite preko spodnjega obrazca:

Prijava napake za čitalnike Gemalto

Obvezno polje
Obvezno polje
Invalid Input
Obvezno polje
Vpišite serijsko številko čitalnika Gemalto
Prosimo, opišite napako.
* Obvezno polje
Invalid Input

Pomoč na daljavo

Po potrebi se naši strokovnjaki lahko tudi neposredno povežejo preko spleta/na daljavo z računalnikom uporabnika. Za vzpostavitev oddaljene pomoči je potrebno zagnati program Ammyy Admin (KLIKNI TUKAJ ZA PRENOS). S klikom na to povezavo lahko tehnična podpora ob sočasnem telefonskem kontaktu (0590 74 277) prevzame nadzor nad oddaljenim računalnikom uporabnika. Na ta način je pomoč lahko še bistveno bolj učinkovita. Priporočamo, da po uspešnem posegu program odstranite.

Če povezava s programom Ammy Admin ni možna, uporabite program Team Viewer 3 (KLIKNI TUKAJ ZA PRENOS), kjer izbere možnost "Run".