Pametni ključ USB HID ActivKey

HID ActivKeyPametni ključ USB HID ActivKey skupaj s programsko opremo (medprogramjem) ActivClient proizvajalca HID (prej ActivIdentity) omogoča varno hranjenje in uporabo digitalnih potrdil.

Na pametni ključ USB HID ActivKey je mogoče varno shraniti več digitalnih potrdil (certifikatov) različnih izdajateljev (npr. SIGEN-CA, AC NLB, POŠTA®CA ipd.).

Programska oprema ActivClient, ki je priložena pametnemu ključu USB, omogoča preprosto upravljanje s ključem USB in digitalnimi potrdili, kot je npr. uvoz digitalnih potrdil na ključ USB, sprememba kode PIN za ključ USB, odklepanje zaklenjenega ključa USB ipd..

USBkey laptopDigitalnega potrdila, shranjenega na pametnem ključu USB z lastnim kriptografskim procesorjem, ni mogoče prekopirati, zato ga je tudi bistveno težje zlorabiti. Na pametni ključ USB je mogoče varno shraniti več digitalnih potrdil različnih izdajateljev, kar omogoča varno in preprosto prijavo v več različnih spletnih storitev.

Pametni ključ USB HID ActivKey je skladen s standardom USB CCID, tako da na novejše operacijske sisteme nameščanje gonilnika običajno ni potrebno, saj je ta bodisi že nameščen ali pa se namesti samodejno.

Pametni ključ USB HID ActivKey je tako kot pametna kartica HID s programsko opremo ActivClient preverjeno uporaben za vse, ki želijo varno elektronsko poslovati z digitalnimi potrdili v Windows Vista ali novejšem ter v MacOS 10.6 ali novejšem.

Kupec pametnega ključa USB HID ActivKey prejme tudi programsko opremo ActivClient.

 Nakup ključa v spletni trgovini