Generatorji gesel

Mobilna aplikacija HID Approve

HID soft-token mobile phone screenshot V1Družba HID za overjanje uporabnika in potrjevanje transakcij na mobilnih napravah (pametni telefoni in tablice) zagotavlja mobilno aplikacijo HID Approve.

Mobilna aplikacija HID Approve predstavlja v povezavi z avtentikacijsko rešitvijo HID ActivID Authentication Appliance izjemno zmogljivo rešitev za overjanje in potrjevanje transkacij, tudi skladno z direktivo PSD2.

Preberi več

Programska knjižnica HID Approve SDK

HID Soft Token man holding mobile phone 1923-39367Družba HID zagotavlja mobilno aplikacijo HID Approve tudi v obliki programske knjižnice (SDK) za vgradnjo v namensko mobilno aplikacijo za pametni telefon ali tablico – npr. v aplikacijo za mobilno bančništvo, kjer HID Approve »skrit v ozadju« zagotavlja varno overjanje in potrjevanje.

 

Preberi več

Strojni generator enkratnih gesel HID

HID DisplayCardZa ustvarjanje enkratnih gesel (OTP) zagotavlja HID majhne strojne naprave (angl. tokens) v obliki kalkulatorja ali kreditne kartice ali pa programske generatorje enkratnih gesel za mobilne naprave in PC (ang. soft token).

Generatorji enkratnih gesel predstavljajo v povezavi z ustreznim avtentikacijskim strežnikom, npr. HID ActivID (prej ActivIdentity 4TRESS), izjemno zmogljivo rešitev za avtentikacijo.

Preberi več