Prenosni čitalec Gemalto Ezio Club

club_cap_2-200x292-q100Prenosni čitalec Gemalto Ezio Club omogoča varno nakupovanje v spletnih trgovinah z varnostnim mehanizmom MasterCard SecureCode ali Verified by VISA.

Po vstavitvi bančne kartice (Activa, Maestro, MasterCard, VISA, VISA Electron) v prenosni čitalnik in po vnosu kode PIN se na zaslonu LCD čitalnika prikaže naključno ustvarjeno enkratno geslo OTP (ang. One Time Password). Prikazano geslo prepišemo z zaslona prenosnega čitalca bodisi pri nakupu v spletnih trgovinah z oznako MasterCard SecureCode ali Verified by Visa ali pri prijavi v spletno banko. Na ta način potrdimo našo identiteto in zagotovimo pristnost opravljene transakcije.

Čitalnik zahteva vstavljeno bančno kartico in vnos kode PIN ob vsakokratnem ustvarjanju enkratnega gesla. Na ta način je zagotovljeno, da lahko enkratno geslo ustvari in uporabi samo lastnik kartice.

Čitalec Gemalto Ezio Club odlikujeta lep izgled in priročnost, ki mu jo omogoča sodobna zasnova. Prednost tega prenosnega čitalca je tudi možnost menjave baterije.  

Prenosni čitalec Gemalto Ezio Club je odlična izbira za vsakogar, ki potrebuje kakovosten in priročen prenosni čitalec. 

Lastnosti:                                                                                                                                               

  • Možnost menjave baterije 
  • Možnost povečave pogleda na zaslonu LCD
  • Podprt način CAP
  • Možnost dinamičnega podpisa
  • Podpora za 4 jezike
  • V lični embalaži

Letak (v angleškem jeziku) (pdf )