Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Ob razmahu digitalnih storitev postajajo vprašanja kibernetske varnosti vsakodnevni problem za podjetja. Trendi kažejo velik porast vdorov in kršitev nedotakljivosti podatkov, ki kaže tudi vse večjo kompleksnost. 

Ste direktor informatike (CIO) ali glavni inženir informacijske varnosti (CISO) v večjem podjetju? Potem veste, kako zahtevno je krmariti med ponudbo različnih varnostnih rešitev, dejanskimi potrebami po varnosti v IT in omejenimi razpoložljivimi viri.

Splošno je znano, da je zaščita pred kibernetskimi napadi nujna, vseeno pa se zdi, da je način za dosego tega cilja zapleten. K težavnosti obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju prispeva tudi kronično pomanjkanje človeških virov z ustreznim strokovnim znanjem in usposobljenostjo ter nizka ozaveščenost zaposlenih.

Na brezplačnem dogodku bomo kratko predstavili stanje na področju kibernetske varnosti, predstavili potek najbolj pogostih napadov in potencialne posledice teh napadov ter možne preventivne in kurativne ukrepe ter orodja. Predstavnik enega največjih italijanskih sistemskih integratorjev Yarix bo predstavil uspešno uporabo orodja Cynet 360 pri njihovih strankah in tudi v njihovem operativnem centru kibernetske varnosti (SOC), kjer se vsakodnevno uspešno spopadajo s kompleksnimi kibernetskimi napadi. Predstavil bo celoten primer iz večjega podjetja od trenutka kibernetskega napada z izsiljevalskim virusom do zaključka uspešno izvedene obrambe in vzpostavitve ponovnega normalnega delovanja podjetja.

Večina dogodka bo potekala v angleškem jeziku. Število prijav je omejeno. Dogodek se izvaja na sedežu podjetja CREA plus v Ljubljani, https://goo.gl/maps/5yHhYyPJkzzwm6qe9.

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več