Ascertia in CREA plus sklenili distribucijsko pogodbo

Podjetji Ascertia in CREA plus sta sklenili distribucijsko pogodbo za zastopanje in posredovanje rešitev podjetja Ascertia na področju Evrope.

Ascertia je vodilno podjetje na področju rešitev za infrastrukturo javnih ključev PKI, varno ustvarjanje in preverjanje digitalnega podpisa, časovno žigosanje, arhiviranje podatkov in overjanje elektronske identitete. Rešitve podjetja Ascertia zagotavljajo osnovne storitve zaupanja, ki jih potrebujejo državne in finančne institucije, telekomunikacijski operaterji, ponudniki zdravstvenih storitev in ostale organizacije z elektronskim poslovanjem. CREA plus, specializirano podjetje za distribucijo rešitev za informacijsko varnost od leta 2010, bo promoviralo in distribuiralo širok nabor rešitev podjetja Ascertia, vključno z rešitvijo ADSS SAM Appliance za ponudnike storitev zaupanja po uredbi eIDAS (ang. Trusted Service Providers - TSPs).

Novice

Nova različica programske opreme za Utimaco HSM

utimaco LAN V5 4Utimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM, je za svoje HSM-je izdal novo različico strojne programske opreme SecurityServer 4.30 in SDK.

Več

ADSS Server SAM Appliance odobren kot QSCD in QSealCD

Ascertia SAM Appliance pic6Ascertia ADSS SAM Appliance je prva naprava za ustvarjanje kvalificiranega podpisa (QSCD), ki ustreza novim eIDAS predpisom in ETSI / CEN standardom EN 419 241-1 in zaščitnemu profilu EN 419241-2 za zagotavljanje najvišje stopnje zaupanje pri ustvarjanju kvalificiranih oddaljenih podpisov.

Več