Šifrirani diskAshur DT² na voljo s 16TB

low DiskashurDT Angle 4 Focus 4iStorage, specialist za kakovostne šifrirane zunanje diske, je predstavil šifriran namizni disk diskAshur DT2 z zmogljivostjo kar 16TB.

Namizni šifrirani disk diskAshur DT2 z vgrajeno tipkovnico za PIN in s strojnim šifriranjem podatkov po standardu AES 256 bitov zagotavlja zaščito podatkov po najstrožjih merilih. Z zmogljivostjo 16TB je primeren za varno shranjevanje izjemno velikih količin podatkov.

Gre za prvi in edini šifrirani namizni disk takšne kapacitete z varnostnimi overitvami/certifikati FIPS 140-2, NCSC CPA, NLNCSA BSPA in NATO INTERNO.

Več...

Novice

Nova različica programske opreme za Utimaco HSM

utimaco LAN V5 4Utimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM, je za svoje HSM-je izdal novo različico strojne programske opreme SecurityServer 4.30 in SDK.

Več

ADSS Server SAM Appliance odobren kot QSCD in QSealCD

Ascertia SAM Appliance pic6Ascertia ADSS SAM Appliance je prva naprava za ustvarjanje kvalificiranega podpisa (QSCD), ki ustreza novim eIDAS predpisom in ETSI / CEN standardom EN 419 241-1 in zaščitnemu profilu EN 419241-2 za zagotavljanje najvišje stopnje zaupanje pri ustvarjanju kvalificiranih oddaljenih podpisov.

Več