Sparkasse s HID ActivID

sparcasseBanka Sparkasse se je za povečanje varnosti internetnega bančništva odločila za sodobno univerzalno avtentikacijsko rešitev HID ActivID.

Sodobna univerzalna avtentikacijska rešitev HID ActivID Virtual Appliance proizvajalca HID Global omogoča močno dvo-faktorsko overjanje uporabnikov internetnega bančništva Net.Stik in Net.StikPRO.

Poleg digitalnih potrdil Banka Sparkasse omogoča uporabnikom internetnega bančništva tudi uporabo strojnih geselnikov s tipkovnico za PIN HID Token V2 (GEG tablica), geselnikov v obliki bančne kartice s tipkiovnico in LCD (GEG kartica) ter mobilne aplikacije (GEG aplikacija).

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več