Utimaco na konferenci RiSK v Beogradu

 

RISK Conference 2017Na željo mnogih lokalnih partnerjev se je konferenca RiSK, regijski dogodek na področju informacijske varnosti, letos ponovno vrnila v Beograd. Dogodek se je odvijal 24. maja 2017 v hotelu Hyatt Regency. Letošnje konference RiSK se je udeležilo tudi podjetje CREA plus, skupaj z nemškim proizvajalcem varnostnih rešitev – podjetjem Utimaco IS.

Nemško podjetje Utimaco IS je vodilni ponudnik strojnih kriptografskih rešitev povezanih z infrastrukturo javnih ključev. Skupaj s predstavniki podjetja Utimaco smo predstavili najboljše prakse varne hrambe podatkov ter druge rešitve, ki so v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov.

Konferenca RiSK v Beogradu je ponudila tudi ekskluzivno priložnost za profesionalni in strokovni vpogled v varnostne rešitve in optimizacijo, upravljanje tveganj in priporočila za reševanje IT varnostnih in infrastrukturnih potreb sedanjosti.

 

20170524 095716

 

 

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več