Cryptshare z nagrado Cybersecurity Excellence 2017

CryptshareLetne nagrade Cybersecurity Excellence se podeljujejo posameznikom in podjetjem, ki izkazujejo odlično, inovativno in vodilno delovanje na področju informacijske varnosti. Letošnji zmagovalec za najboljšo rešitev v kategoriji »E-mail Security« je Cryptshare.

Cryptshare je nemška rešitev za varno pošiljanje in prejemanje tako e-pošte kot tudi njenih prilog, ne glede na njihovo velikost. Misija podjetja je poenostaviti, a hkrati zavarovati elektronsko komunikacijo na najboljši način.

Cryptshare je v rekordnem času postal svetovna uspešnica. Sedaj ga uporablja že nekaj več kot 2 milijona poslovnih in zasebnih uporabnikov.

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več