Novi HID ActivClient za Windows

HID ActivClient2HID Global, proizvajalec zmogljivega medprogramja ActivClient, je izdal novo različico 7.1.

Z medprogramjem HID ActivClient 7.1 za Windows je podprt tudi brskalnik Microsoft Edge (za SSL in TLS avtentikacijo s pametno kartico/ključem USB na spletna mesta). Tudi Windows Universal Apps lahko sedaj uporabijo ActivClient za avtentikacijo s pametno kartico/pametnim ključem USB.

Dodatno je izboljšano delovanje v Windows 10, podrt pa je tudi Office 2013 in 2016. Uporabniki v organizacijah lahko uporabijo ActivClient za avtentikacijo s pametno kartico/pametnim ključem USB, elektronski podpis in šifriranje z zadnjo različico Microsoft Office-a. ActivClient samodejno nastavi Outlook varnostni profil na osnovi digitalnih potrdil na pametni kartici/ključu USB. 

HID Global uporabnikom ActivClient-a različice 6.2 ali 7.0.x priporoča prehod na najnovejšo različico 7.1.

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več