HID Approve prejel nagrado za izdelek leta na RSA 2018

heroHID Global-ova mobilna aplikacija za preverjanje pristnosti HID Approve je na konferenci RSA 2018 v San Franciscu prejela nagrado za najboljši novi izdelek leta za odličnost na področju informacijske varnosti (Info Security Global Excellence Awards).

HID Approve je večstopenjska rešitev za preverjanje pristnosti nove generacije, ki kombinira varnost infrastrukture javnih ključev in udobje mobilnih potisnih obvestil (push notification) ter ponuja uporabnikom preprost in varen način za preverjanje in potrjevanje njihovih transakcij. Možnost primernega oblikovanja glede na podjetje oz. ponudnika bančnih ali zdravstvenih storitev še povečuje privlačnost izdelka, medtem ko možnost večjega števila računov na eni napravi izboljšuje izkušnjo uporabnikov in zaposlenih, ki si delijo mobilna delovna mesta.

HID Approve deluje v povezavi z rešitvijo za preverjanje pristnosti HID ActivID in rešitvijo za upravljanje s tveganji HID Risk Management Solution, ki nudi aplikaciji podporno infrastrukturo in zmožnosti preverjanja pristnosti v pogojih večjega tveganja.

HID Global ima enega najširših portfeljev izdelkov in storitev za preverjanje identitete in upravljanje z dostopom, ki pokrivajo večstopenjsko preverjanje pristnosti, upravljanje dostopa in fizičnih identitet,  upravljanje poverilnic, digitalno podpisovanje in digitalno šifriranje.

Novice

Nova različica programske opreme za Utimaco HSM Nova različica programske opreme za Utimaco HSM 17.09.2019 Utimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM, je za svoje HSM-je izdal novo različico strojne programske...
Preberi več...
ADSS Server SAM Appliance odobren kot QSCD in QSealCD ADSS Server SAM Appliance odobren kot QSCD in QSealCD 09.09.2019 Ascertia ADSS SAM Appliance je prva naprava za ustvarjanje kvalificiranega podpisa (QSCD), ki ustreza novim eIDAS predpisom...
Preberi več...
Ascertia in CREA plus sklenili distribucijsko pogodbo Ascertia in CREA plus sklenili distribucijsko pogodbo 02.09.2019 Podjetji Ascertia in CREA plus sta sklenili distribucijsko pogodbo za zastopanje in posredovanje rešitev podjetja Ascertia...
Preberi več...
Hrvaški AKD z Utimaco HSM Hrvaški AKD z Utimaco HSM 30.08.2019 Hrvaško podjetje AKD je izbralo kakovostne strojne varnostne/šifrirne module HSM Utimaco. 
Preberi več...
CREA plus podpira evropski matematični kongres CREA plus podpira evropski matematični kongres 29.08.2019 CREA plus podpira 8. evropski matematični kongres, ki bo potekal od 5. do 11. julija 2020 v Sloveniji.
Preberi več...