Tehnično izobraževanje za Utimaco HSM za IND na Nizozemskem

technical training utimaco hsmPodjetje CREA plus je kot pooblaščeni Utimaco partner ponovno uspešno izvedlo tehnično izobraževanje za strojne varnostne module (HSM) Utimaco na Nizozemskem, tokrat za IND, Službo za priseljevanje in naturalizacijo, ki je del nizozemskega ministrstva za varnost in pravosodje.

Služba za priseljevanje in naturalizacijo (Immigratie en Naturalisatiedienst ali IND) izvaja priseljevalno politiko Nizozemske. Vsak tujec, ki želi pridobiti vstop na Nizozemsko, se najprej sreča z IND. IND obravnava mednarodne prosilce za študij na Nizozemskem, prosilce za azil, prosilce za delo ali pa tiste, ki se želijo preseliti na Nizozemsko. Delo IND je večinoma obravnavanje vlog za dovoljenja za prebivanje in vizume.

Praktično izobraževanje CREA plus omogoča udeležencem učinkovito uporabo Utimaco HSM-jev. Udeleženci tehničnega izobraževanja tekom izobraževanja pridobijo vsa znanja in praktične spretnosti, ki so potrebne za namestitev in upravljanje Utimaco HSM.

Nemško podjetje Utimaco IS je vodilni ponudnik strojnih kriptografskih rešitev za varno e-poslovanje (varno hranjenje kriptigrafskih ključev, digitalni podpis, časovno žigosanje, šifriranje ipd.). Utimacovi strojni varnostni moduli so izdelani z nemško inženirsko natančnostjo, odporni so proti nepooblaščenem odpiranju, nudijo razširljive kriptografske zmogljivosti z najvišjo stopnjo fizične zaščite ter z »obrambo« v sovražnih okoljih.

Več informacij na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..