Tehnična izobraževanja za Utimaco HSM

technical training utimaco hsm zagreb 2 edt2CREA plus kot pooblaščeni Utimacov partner izvaja tehnična izobraževanja za strojne varnostne module (HSM) Utimaco. Praktična izobraževanja omogočajo udeležencem učinkovito uporabo Utimaco HSM-jev.

Strojno varovanje občutljivih podatkov z uporabo HSM

V primeru šifriranja podatkov je nujno potrebno ustrezno zaščititi šifrirne ključe. Rešitev predstavlja shranjevanje šifrirnih ključev v namenski napravi, kot je strojni varnostni modul (HSM). HSM izvaja varno ustvarjanje in hrambo šifrirnih ključev, ki ne zapustijo varnega okolja HSM.

Nemško podjetje Utimaco je vodilni proizvajalec HSM-jev za splošne namene. Utimacove naprave varno shranjujejo kriptografske/šifrirane ključe. Izdelane z nemško inženirsko natančnostjo in s pridobljeno varnostno overitvijo FIPS ter s širokim naborom razširljivih zmogljivosti zagotavljajo najvišjo stopnjo fizične varnosti in samoobrambe v primeru sovražnih okolij.

Tehnična izobraževanja za Utimaco HSM

Udeleženci standardnega tehničnega izobraževanja za Utimaco HSM pridobijo vsa znanja in praktične spretnosti, ki so potrebne za namestitev in upravljanje HSM. Vsekakor je vedno mogoče prilagoditi izobraževanje posebnim potrebam ter željam stranke.

Izobraževanja se izvajajo v angleškem jeziku. Kraj usposabljanja lahko izbere stranka sama.

Več informacij o tehničnih izobraževanjih za Utimaco HSM najdete tukaj.